Χοσάφ: Η παραδοσιακή κομπόστα της Εύβοιας, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!
Ας δούμε τη συνταγή
Υλικά
- 500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κομμάτι κανέλα
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα
- Σερβίρεται σε μπολ
Καλή απόλαυση!