Ροδινή Κύμης: Τι είναι και πως φτιάχνεται

Η ροδινή φτιάχνεται στην Κύμη Ευβοίας και είναι το λαχταριστό τυροπιτάκι, που σας “χαρίζει” γεύση και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του γεύματος σας!

Ας δούμε τη συνταγή

Υλικά

  • 1 κιλό αλεύρι φαρινάπ
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 1 ποτήρι άρμη από τυρί
  • 1 ποτήρι γάλα
  • φέτα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε, μέχρι να ροδίσει

Καλή σας όρεξη!