Το μπουγιουρντί Θεσσαλονίκης σερβίρεται ως μεζές και μπορείτε να το απολαύσετε με κάποιο ποτό της αρεσκείας σας όπως κρασί τσίπουρο ή ούζο, είτε ως συνοδευτικό με κρεατικά.
Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα
Υλικά
- Φέτα Περίπου 1 τέταρτο του κιλού
- Ντοματα 2 μεγάλες
- Πάπρικα Λίγη καυτερή
- Ελαιολαδο Λίγο
- Γκούντα 100 γραμμάρια περίπου τριμμένη
Εκτέλεση
- Στην αρχή πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες.
- Παίρνουμε ένα πήλινο και βάζουμε στον πάτο λίγο ελαιόλαδο.
- Απλώνουμε μερικές φέτες ντομάτας και από πάνω θρυμματίζουμε με τα χέρια μας την φέτα.
- Καλύπτουμε την φέτα με μερικές ακόμη φέτες ντομάτας.
Είναι έτοιμο για να το απολαύσετε!