Site icon RestartTourism

Πικάντικο μπουγιουρντί Θεσσαλονίκης για να γλύφετε τα δάχτυλα σας

Το μπουγιουρντί Θεσσαλονίκης  σερβίρεται ως μεζές και μπορείτε να το απολαύσετε με κάποιο ποτό της αρεσκείας σας όπως κρασί τσίπουρο ή ούζο, είτε ως συνοδευτικό με κρεατικά.

Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα

Υλικά

  • Φέτα Περίπου 1 τέταρτο του κιλού
  • Ντοματα 2 μεγάλες
  • Πάπρικα Λίγη καυτερή
  • Ελαιολαδο Λίγο
  • Γκούντα 100 γραμμάρια περίπου τριμμένη

Εκτέλεση

  • Στην αρχή πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες.
  • Παίρνουμε ένα πήλινο και βάζουμε στον πάτο λίγο ελαιόλαδο.
  • Απλώνουμε μερικές φέτες ντομάτας και από πάνω θρυμματίζουμε με τα χέρια μας την φέτα.
  • Καλύπτουμε την φέτα με μερικές ακόμη φέτες ντομάτας.

Είναι έτοιμο για να το απολαύσετε!

Exit mobile version