Τα μουστοκούλουρα είναι κουλουράκια που τα φτιάχνουν στην Κρήτη και αξίζει σίγουρα να τα δοκιμάσετε!
Υλικά
- 1 ποτήρι λάδι
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι μούστο
- 3/4 ποτηριού πορτοκαλάδα
- 2 κουταλάκια σόδα
- 1 ρακοπότηρο κονιάκ
- 1κουταλάκια μπέϊκιν
- 2 κουταλιές κανελλογαρύφαλα
- 1 κιλό αλεύρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το μούστο, τη σόδα διαλυμένη στο πορτοκαλόζουμο, το μπέϊκιν διαλυμένο στο κονιάκ, τα κανελογαρύφαλλα και το αλεύρι.
- Ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε τα κουλούρια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Καλή σας απόλαυση !