Στραπατσάδα Κεφαλονιάς: Δείτε εδώ την συνταγή

Η στραπατσάδα είναι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από την Κεφαλονιά που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε!

Υλικά

  • 4, 5 ντομάτες ώριμες
  • ρίγανη
  • λάδι ελιάς
  • 3, 4 αυγά
  • φέτα Κεφαλονιάς ( 1 1/2 κούπα του τζαγιού)
  • μισή πράσινη πιπεριά προαιρετικά
  • μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Κόβουμε κυβάκια τις ντομάτες και σε μέτρια φωτιά σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν μαζί με την πιπεριά.
  • Αφου πιουν τα υγρά τους, ρίχνουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα.
  • Ενώνουμε τα υλικά με την περίφημη κεφαλονίτικη φέτα τριμμένη με τα χέρια μας.
  • Προσθέτουμε το λάδι και το πιπεράκι
  •  Όλη η διαδικασία δεν πρέπει να πάρει πάνω από 8 – 10 λεπτά, για να μείνει ζωντανή η γεύση της ντομάτας.

Καλή σας απόλαυση!