Η στραπατσάδα είναι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από την Κεφαλονιά που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε!
Υλικά
- 4, 5 ντομάτες ώριμες
- ρίγανη
- λάδι ελιάς
- 3, 4 αυγά
- φέτα Κεφαλονιάς ( 1 1/2 κούπα του τζαγιού)
- μισή πράσινη πιπεριά προαιρετικά
- μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε κυβάκια τις ντομάτες και σε μέτρια φωτιά σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν μαζί με την πιπεριά.
- Αφου πιουν τα υγρά τους, ρίχνουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα.
- Ενώνουμε τα υλικά με την περίφημη κεφαλονίτικη φέτα τριμμένη με τα χέρια μας.
- Προσθέτουμε το λάδι και το πιπεράκι
- Όλη η διαδικασία δεν πρέπει να πάρει πάνω από 8 – 10 λεπτά, για να μείνει ζωντανή η γεύση της ντομάτας.
Καλή σας απόλαυση!