Οι μαραθοτηγανίτες μας “ταξιδεύουν” στην ειδυλλιακή Σέριφο και αποτελούν ένα έδεσμα για κάθε ώρα και περίσταση!
Πάμε να δούμε τη συνταγή
Υλικά
- 1 ματσάκι μάραθο
- 1 κρεμμύδι
- 350 γρ. αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
- νερό (όσο πάρει ο χυλός)
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το μάραθο και το κρεμμύδι
- Σε μια λεκανίτσα βάζουμε αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και τα ψιλοκομμένα υλικά και προσθέτουμε νερό, μέχρι να γίνει ένας παχύς χυλός
- Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το τηγάνι να κάψει, με μπόλικο λάδι
- Παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας χυλό, τον ρίχνουμε στο λάδι και τηγανίζουμε
Καλή σας όρεξη!