Χοσάφ: Απολαύστε την παραδοσιακή κομπόστα της Εύβοιας!

Χοσάφ: Η παραδοσιακή κομπόστα της Εύβοιας, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Ας δούμε τη συνταγή

Υλικά

  • 500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 1 κομμάτι κανέλα
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα
  • Σερβίρεται σε μπολ

Καλή απόλαυση!