Χοσάφ: Η γλυκιά συνταγή κομπόστας από την Εύβοια

Το χοσάφ είναι μια παραδοσιακή εύκολη και γρήγορη συνταγή κομπόστας από την Εύβοια και αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο.

Πάμε να δούμε πώς θα την φτιάξετε

Υλικά 

  • 500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 1 κομμάτι κανέλα
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση 

  • Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα
    μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα.
  • Σερβίρεται σε μπολ.

Καλή σας απόλαυση!