Το χοσάφ είναι μια παραδοσιακή εύκολη και γρήγορη συνταγή κομπόστας από την Εύβοια και αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο.
Πάμε να δούμε πώς θα την φτιάξετε
Υλικά
- 500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κομμάτι κανέλα
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα
μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα. - Σερβίρεται σε μπολ.
Καλή σας απόλαυση!