Τα κολοκυθολούλουδα ή κολοκυθοανθοί είναι μια πεντανόστιμη συνταγή που φτιάχνουν στην Νότια Εύβοια.
Πάμε να δούμε πώς φτιάχνονται
Υλικά
για την γέμιση
- 1/2 ποτήρι φέτα τριμμένη
- πιπέρι
- 1/2 ποτήρι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 αυγό
- 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1-2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
- Τα γεμίζουμε, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Βάζουμε μέσα ένα κομματάκι κεφαλοτύρι μακρόστενο.
Καλή σας απόλαυση!