Κουτσουνοκεφτέδες Εύβοιας: Δείτε εδώ την συνταγή

Οι κουτσουνοκεφτέδες είναι ακόμα μια παραδοσιακή και νόστιμη συνταγή της Εύβοιας που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε.

Πάμε να δούμε πώς φτιάχννται

Υλικά 

  • 1 κιλό κουτσουνάδες( παπαρούνες)
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  • Λίγο δυόσμος
  • Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση 

  • Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
  • Έπειτα ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες παπαρούνες και τις αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.
  • Ρίχνουμε το αλάτι, το πίπέρι και το δυόσμο.
  • Αφου τις κατεβάσουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε λίγο αλεύρι, για να δημιουργηθεί ένα μείγμα
    για τους κεφτέδες.
  • Παίρνουμε το μείγμα και φτιάχνουμε μικρές μπάλες
    τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε.

Καλή σας απόλαυση!