Οι κουτσουνοκεφτέδες είναι ακόμα μια παραδοσιακή και νόστιμη συνταγή της Εύβοιας που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε.
Πάμε να δούμε πώς φτιάχννται
Υλικά
- 1 κιλό κουτσουνάδες( παπαρούνες)
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Λίγο δυόσμος
- Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
- Έπειτα ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες παπαρούνες και τις αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.
- Ρίχνουμε το αλάτι, το πίπέρι και το δυόσμο.
- Αφου τις κατεβάσουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε λίγο αλεύρι, για να δημιουργηθεί ένα μείγμα
για τους κεφτέδες. - Παίρνουμε το μείγμα και φτιάχνουμε μικρές μπάλες
τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε.
Καλή σας απόλαυση!