Το λικέρ με γεύση βανίλια παρασκευάζεται στα Νέα Στύρα Ευβοίας και “ξεχειλίζει” από ποιότητα και άρωμα!
Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξετε
Υλικά
- 1 κιλό βανίλιες
- 1 κιλό ζάχαρη
- 1 μπουκάλι βότκα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο βάζο, που κλείνει καλά, ρίχνετε μέσα τα φρούτα πλυμένα και κομμένα στη μέση, με τις φλούδες και τα κουκούτσια
- Προσθέτετε τη ζάχαρη και τη βότκα
- Το αφήνετε σε σκοτεινό μέρος για 40 ημέρες, ανακατεύοντας συχνά
- Αφού περάσουν οι μέρες, το σουρώνετε πολύ πολύ καλά και απολαμβάνετε το λικέρ σας με παγάκι
Στην υγειά σας!