Μαστελόπιτα: Η απολαυστική συνταγή της Χίου

Η μαστελόπιτα μαγειρεύεται στη Χίο και η ξεχωριστή γεύση της, θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλα σας!

Πάμε να δούμε τη συνταγή

Υλικά

  • 2 πίτες καλαμποκιού
  • 3 κ.σ. pesto πιπεριάς
  • 3 κ.σ. pesto βασιλικού
  • 6 κ.σ. μυζήθρα Χίου τριμμένη
  • μυρωδικά τριμμένα επιλογής
  • 1/2 κεφαλάκι μαστέλο κατσικάκι φέτες

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τις πίτες στο ταψί. Τις αλείφουμε με το pesto της πιπεριάς και του βασιλικού. Ρίχνουμε τριμμένη μυζήθρα και μυρωδικά. Βάζουμε το μαστέλο στη μία πίτα και σκεπάζουμε την άλλη
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20′. Στο μισό χρόνο γυρίζουμε από την άλλη με προσοχή. Γαρνίρουμε με φέτες ντομάτας ή ντοματίνια και απολαμβάνουμε

Καλή σας απόλαυση!