Η μαστελόπιτα μαγειρεύεται στη Χίο και η ξεχωριστή γεύση της, θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλα σας!
Πάμε να δούμε τη συνταγή
Υλικά
- 2 πίτες καλαμποκιού
- 3 κ.σ. pesto πιπεριάς
- 3 κ.σ. pesto βασιλικού
- 6 κ.σ. μυζήθρα Χίου τριμμένη
- μυρωδικά τριμμένα επιλογής
- 1/2 κεφαλάκι μαστέλο κατσικάκι φέτες
Εκτέλεση
- Βάζουμε τις πίτες στο ταψί. Τις αλείφουμε με το pesto της πιπεριάς και του βασιλικού. Ρίχνουμε τριμμένη μυζήθρα και μυρωδικά. Βάζουμε το μαστέλο στη μία πίτα και σκεπάζουμε την άλλη
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20′. Στο μισό χρόνο γυρίζουμε από την άλλη με προσοχή. Γαρνίρουμε με φέτες ντομάτας ή ντοματίνια και απολαμβάνουμε
Καλή σας απόλαυση!